Nevíte, kam vyrazit v zimě na výlet? Poradí vám noviny Beskydy tourist info

 Nevíte, kam vyrazit v zimě na výlet? Poradí vám noviny Beskydy tourist info

Publikováno: Pá, 18.12.2015

Vždy před zimní a letní sezónou se mohou návštěvníci Beskyd setkat s oblíbenými turistickými novinami Beskydy tourist info, které nabídnou kompletní turistické informace od Jablunkovska až po Valašsko.

V zimním čísle najdou čtenáři opět tipy na to, kam vyrazit na lyže, běžky nebo nějaký zimní výlet v Beskydech. Noviny přinášejí ale také spoustu užitečných informací jako přehled kulturních a sportovních zařízení, kalendář akcí na půl roku, jízdní řády skibusů nebo rozhovor s Jiřím Stejskalíkem, který byl hlavním koordinátorem výstavby nové Bezručovy chaty na Lysé hoře.

Noviny vyšly v nákladu 20.000 ks a na jejich vydání spolupracovaly tři subjekty: Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p.o., Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. a Regionální rada rozvoje a spolupráce se sídlem v Třinci.

Jako obvykle jsou k dostání ZDARMA v turistických informačních centrech v turistické oblasti Beskydy-Valašsko, ve vybraných ubytovacích zařízeních a střediscích a na turisticky zajímavých místech v Beskydech.